За Лукин Самостални Први Корак – Пошаљи СМС 299 на број 3030

Хуманитарна фондација БУДИ ХУМАН – Александар Шапић

 

прикупља новчана средства за помоћ у лечењу Луке Матовића.

Лука је рођен у тридесетој недељи трудноће, а потом је провео два месеца у инкубатору. Од тада креће његова животна борба – дијагностикована му је церебрална парализа.

Упркос свакодневној борби кроз коју пролази Лука је весео, комуникативан, похађа други разред основне школе и машта да једног дана постане кошаркаш.

Али, потребна му је наша помоћ!

Како би овај неустрашиви дечак имао боље сутра, остварио сан и “закуцао” свој први кош, потребан му је третман матичним ћелијама.

Помозимо Луки! Упишимо 299 и пошаљимо СМС на 3030. Њему можемо помоћи уплатом на динарски или девизни рачун, као и путем линка e-doniraj.

За Лукин самостални корак! Будимо хумани!

Напомена: Корисник је у могућности да располаже са новцем прикупљеним од СМС порука, тек од момента када оператер мобилне телефоније уплати новац на рачуне Фондације. Оператер на рачун Фондације уплаћује само средства која је сам успео да наплати од донатора и то у периоду од 2 до 3 месеца од слања СМС поруке.

Преузето са линка: Буди Хуман Александар Шапић

Уплатом можете помоћи Луки да оствари свој дечији сан. Уплате су транспарентне и по књижењу је могуће извршити проверу приспелих средстава: Провера свих уплата!

Коментари са фејса:

коментара

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.