ОБАВЕСТИ МЕ СМС ПОРУКОМ О НОВОСТИМА НА МОБИЛНИ

Поштовани љубитељи гусала,

од сада имамо могућност да Вас БЕСПЛАТНО обавештавамо путем СМС порука о свим „актуелностима“ које настају у србским земљама а, везане су за културну националну баштину.

Довољно је само да попуните контакт форму и једном пошаљете Ваше податке редакцији овога сајта и то следеће: ваше име и презиме, е-маил адресу и број вашег мобилног телефона на које желите да примате обавештења са сајта.

Тиме стичете могућност да Вас редакција благовремено БЕСПЛАТНО обавештава о сваком догађају који је актуелан у наредном периоду.

Трошкове промоције коју добијате путем смс порука на Вашем мобилном телефону, сноси организатор догађаја или манифестације на начин уплате допуне кредита за смс промоцију са сервера који се налази на доле поменутом броју телефона. Организатор је дужан да се пре уплате промоције информише и договори начин промовисанја са редакцијом сајта. Ваше је да се региструјете и БЕСПЛАТНО добијате обавештења!

Наравно, можете нам писати и упутити Ваше сугестије на „контакт“ страници или постати члан наше редакције тако што ће те се у подножју странице или овде регистровати на дугме: „Региструј се“ Обавештења као сарадник редакције, можете слати и путем СМС поруке на: +381612825434 Такође можете БЕСПЛАТНО поручити лични мејл са екстензијом (vaše.željeno.ime.maila)@gusle.rs

Ова интернет презентација Вам пружа велики број обавештења везано за гусле и ако сте гусларска публика на правом сте месту.

Добро дошли!

Одговор: ОБАВЕСТИ МЕ СМС ПОРУКОМ О НОВОСТИМА НА МОБИЛНИ

  1. Благота каже:

    И до сада сам пратио наступање гуслара широм српских земаља

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.